SKŁADNIKI:
1 zupa OYAKATA Soy Sauce Ramen
2 krewetki tygrysie
2 małże
2 liście kapusty pak choi
1 łyżka masła
Kilka marynowanych pędów bambusa
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Podgrzej masło na patelni, następnie dodaj liście kapusty pak choi i podsmaż. Dodaj wszystkie owoce morza i smaż całość razem przez chwilę. Przygotuj zupę OYAKATA Soy Sauce Ramen, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie do zupy dodaj wszystkie składniki oraz pędy bambusa do dekoracji.
SMACZNEGO! ITADAKIMASU! いただきます!
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |